MERSİN / TARSUS - Mustafa Kemal Anadolu Lisesi

11/12/2023 tarihinden itibaren okulumuz ders saatleri görseldeki gibidir.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma töreni okulumuz ve Şehit Vedat Yılmaz Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile gerçekleştirildi.

Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Görsel Sanatlar öğretmenimiz Tufan KARAKAYA ve öğrencilerimiz tarafından Atatürk Portresi resim çalışması yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz Mustafa Kemal Anadolu Lisesi ve Şehit Vedat Yılmaz Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerimiz ile coşkuyla kutlandı.

Ekm

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimizle Geleceğine Yön Ver Projesi gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzun binasında deprem sonrası güçlendirme çalışması yapılacağından, okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında da Şehit Vedat YILMAZ Anadolu Lisesi binasını kullanacaktır.

Giriş saati: 13.15, çıkış saati: 19.10  olarak eğitim-öğretim devam etmektedir.

Haz

Okulumuzdan bu yıl emekli olan 1 memur ve 3 öğretmen arkadaşımız için veda yemeği düzenlenmiştir. Yeni hayatlarında sağlık ve mutluluk dileriz.

Haz

E-Twinning ve Web 2.0 Araçları Kulübü ile Would you like to play with me? isimli projelerimiz Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından şiir dinletisi düzenlenmiştir. Programın hazırlanmasında görev alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, Tarsus Kültür Parkında öğrencilerimiz tarafından ebru etkinliği yapılmıştır.

May

Okulumuz Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü Karabucak ormanında ağaç dikme etkinliği düzenledi. Ardından Tarsus Orman Şefliğinin ekoturizm kapsamında oluşturduğu yürüyüş parkurunda trekking(doğa yürüyüşü) yaptı. Böylece öğrencilerimizin doğayı tanımalarına ve sevmelerine katkıda bulunmuş oldular.

Ekm

Pandemi ile birlikte, gençlerin daha dengesiz beslendiği, az hareket ettikleri ve kötü alışkanlıklara daha fazla yöneldiklerini göz önünde bulundurularak oluşturulan eTwinning projesi okulumuzun da katılımıyla başlamıştır. 10 Türk ve 2 Azerbaycan olmak üzere 12 okulun katılım sağladığı bu projeyi okulumuz web sitesinden ve " Sağlık için harekete geç  " blog sayfamızdan takip edebilirsiniz.

"SAĞLIK için HAREKETE geç "